Nieuwbouw

Overweeg je nieuwbouw?

Wat is er nu mooier dan nieuwbouw? Met de juiste partner wordt een nieuwbouwproject iets om van te genieten. Niet alleen het eindresultaat, maar ook de totstandkoming. Torny Bouw & Onderhoud uit Vriezenveen zorgt hiervoor. Wij werken zowel voor particulieren als zakelijke klanten en kunnen vrijwel elke vorm van nieuwbouw voor je realiseren. Van een compleet nieuwe woning tot een nieuw bedrijfspand of nieuwe winkel.

Afspraak maken

Nieuwbouw voor particulieren

Je eigen huis bouwen: voor de meeste mensen is dit een droom. Een droom waaraan wij graag meewerken. TBO kan de bouw van jouw nieuwe woning realiseren. Dit doen wij met ons eigen team. Wij bieden je een vast, enkel aanspreekpunt.

Alle werkzaamheden die komen kijken bij het bouwen van jouw woning verrichten wij in eigen beheer. Dagelijks zie je dus hetzelfde toegewijde team aan jouw huis bouwen. Dat schept een band en vertrouwen. Vanzelfsprekend zorgen wij voor een subliem eindresultaat.

Ben je op zoek naar een specialist voor het bouwen van jouw woning? Neem contact met ons op. Wij leggen graag uit wat wij voor je kunnen betekenen.

Afspraak maken

Nieuwbouw voor zakelijke opdrachtgevers

Torny Bouw & Onderhoud beschikt ook over vele jaren ervaring en alle expertise op het gebied van zakelijke nieuwbouw. Ook onze zakelijke klanten en opdrachtgevers kunnen rekenen op een vast aanspreekpunt en een specialist die de complete bouw in eigen beheer uitvoert.

Van bedrijfshallen, bedrijfspanden in combinatie met woningen tot kantoren en winkels: bij ons is zakelijke nieuwbouw in kundige handen. Ook voor het onderhoud van zakelijke panden kun je bij ons terecht. Neem contact met ons op bij interesse, Wij vertellen je graag meer.

Voorbeelden van nieuwbouw:
  • Complete nieuwe woning
  • plaatsen van een nieuwe woning
  • plaatsen van bedrijfshal
  • plaatsen van bedrijfshal met woning
  • winkels

Diverse aanbod aan diensten

wat jouw vraag ook is, wij realiseren het!

usp's.
alles onder één dak
  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Alles in eigen beheer
  • Één aanspreekpunt

Hebben wij je al overtuigd?

Wij helpen je graag. Neem vrijblijvend contact op
en informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact op